Opslagstavle

 

Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub

N 54 48 39 E 11 37 10

Kalkbrænderivej

Generalforsamling i Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub.

 

Torsdag den 22. marts 2018 blev der afholdt generalforsamling i klubbens lokaler i Maltrupvænge 38. Formanden Flemming Møller bød velkommen til 35 af klubbens medlemmer og glædede sig over det store fremmøde. Formanden var meget tilfreds med medlemstilgangen. ”Dette er bevis på, at interessen for vores klub og for sejlerlivet er blevet større” sagde en tilfreds formand.

I 2017 har der været 90 overnatninger med gæstesejlere. Dette er et fald i forhold til 2016. Til gengæld har der været en stigende interesse fra overnattende autocampere, hvor flere og flere finder vej til sejlklubben.

Klubben fortsætter ungdomssamarbejdet med Bandholm Sejlklub. Træningen foregår også i den kommende sæson i Bandholm med første træningsdag i starten af maj måned.

 

Formanden berettede om havnens 25 år jubilæumsfest den 28. maj 2017, hvor også de nye broer blev officielt indviet af borgmester John Brædder. Borgmesteren sagde blandt andet, at han var meget imponeret over det store frivillige brobyggerarbejde, som klubbens medlemmer havde udført.

 

Formanden kunne også fortælle, at klubben var tilmeldt ”Vild med vand – Havnens dag”, som foregik lørdag den 10. juni 2017. Arrangementet var velbesøgt med mange spændende aktiviteter. ”Vi vil gentage succesen i år, hvor arrangementet finder sted lørdag den 9. juni 2018. Vi er helt sikrer på, at endnu flere finder vej ud til vores dejlige havn” sagde formanden.

 

Der var genvalg til Flemming Møller, Gerner Sigvard, Louis Buchholtz og Dick Liisborg og suppleant Flemming W. Jensen. Suppleant Jan Christensen, blev afløst af Henrik Jørgensen for et år. Følgende var ikke på valg Tonny Borre Larsen, Ole Hviid Poulsen, Allan Svendsen.

 

På billedet ses Jan Christensen (th), som fik ”Laugsbægeret” overrakt af formanden for sin arbejdsindsats udover det normale i klubben.